Najnovšie recenzie zo sekcie LCD displeje k mobilným telefónom
- kvalita obrazu
- 4x reklamovane, tazko povedat ci poslednykrat...
- kvalita
- lacne spracovanie
- tlacidla sa stlacaju podstatne ťažšie
- extremne hruby okraj na displeji
- hrubsi lem displeja
Nestojí to za tú cenu, viac sa oplatí originálny diel priamo od samsungu, ktorý je síce drahší, no poskytne omnoho vyšší zážitok z používania ako tento. Neodporúčam.
Super dodané bohom dňa a veľmi ochoti ľudia a prístup
- Veľmi dobrý výrobok
- CenA
Pasuje výborne
- namontovaný a funguje.
- páčila sa mi aj ponuka inštruktáže a poslanie vybavenia.
- Náhradné diely bez chybičky
- Funguje na 100%
nevšimol som si že na skle chýba mriežka na dierke kde je sluchátko - zbadal som to až po nalepení že tam chýba
Mriežka sa dala odlepiť zo starého skla ale už sa mi ho nechcelo odlepovať. Sklo nie je podľa mňa úplne 100% presné, lebo po očistení telefónu od lepidla a nanesení nového nie je možné sklo nalepiť tak ako bol originál...ostalo trochu vyššie nad okrajmi. Ale je to akceptovateľné, za tú cenu som spokojný. A ešte taký subjektývny dojem je že zelená farba je trochu iná ako bol originál.
presne sadol, funguje, lepka pod displej drzi
Jednoduchá montáž no ak by nebol starý rozbitý, ťažko by sa demontovali.
- Sytost farieb
- Slaby jas
- Dotyk nepresny
Len vimenit za honor 10 lite s ramov mi poslite zajtra budete mat ten balik honor s8
Tovar odpovedal zobrazeným informáciam.
- Vyborny
Reakcia obchodu emobilshop
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitivné hodnotenie tovaru zakúpeného v našom eshope.
Napĺňa nás práca, keď vidíme spokojného zákazníka. Veľmi si ceníme vašu dôveru a tešíme sa na ďalšiu objednávku :)
S prianím pekného dňa,
emobilshop.sk
- Nižšia cena
- Obraz a farby očividne horšie ako originál - subjektívny názor majiteľa.
OK
Reakcia obchodu emobilshop
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitivné hodnotenie tovaru zakúpeného v našom eshope.
S prianím pekného dňa,
emobilshop.sk
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »