Najnovšie recenzie zo sekcie LCD displeje k mobilným telefónom
- Súper
Vsetko bolo v poriadku a funkcne. Super cena.
- Displej presne pasuje
- Je potrebné presunúť všetku elektroniku do nového displeja.
- Lacné výhodné super
Reakcia obchodu emobilshop
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za recenziu! Veľmi si ceníme vašu podporu a sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní.
Vážime si každé hodnotenie, ktoré nám poslúži na zlepšenie našich služieb.
Zároveň, ak máte akékoľvek otázky k produktom alebo objednávkam, náš prozákaznícky servis pracuje v plnom nasadení.
V prípade akýchkoľvek požiadaviek sa môžete kedykoľvek obrátiť na našich ochotných kolegov, ktorí Vám radi pomôžu.
Ako poďakovanie Vám posielame kupón so zľavou 10% na ďalší nákup, ktorý zadáte v košíku:
BUY-SMILE-REPEAT10
Ešte raz ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na to, že vás uvidíme opäť u nás!
emobilshop
Buy.Smile.Repeat.
Prišlo mi všetko v poriadku podľa objednávky. Odporúčam
Yigj
- original
- všetko na 1 s hviezdičku :)
Super komunikácia s eshopom, telefón na výmenu Lcd zaslaný cez Packeta aj s možnosťou do ZBoxu,
Rýchla oprava oj odoslanie telefónu naspäť.
Cena opravy -skvelá - oproti iným servisom Apple telefónov .
Dcéra je s vymeneným Lcd na Iphone 7plus veľmi spokojná.
- Toto je dobré sklo, nekupoval by som sklo s rámom. V tedy je potrebné vymieňať veľa súčiastok a v minulosti bolo dokonca nekvalitné.
- cenovo vyhodne
- Dobra cena a kvalita,rychle dorucenie
- super funguje.
?
Displej je dosť kvalitný oproti iných dodávateľov, spokojnosť 100% odporúčam každému kto by chcel repasovat telefón, tak isto dodacia doba je veľmi krátka čo je super ale taktiež nejakú kávu ábo niečo za toľko objednávok by bolo pekne odnich, všetko ostatné vyhovuje :) spokojnost
Rýchlosť a dobrá cena
- Lacnejšie ako inde
LCD Displej + Dotyková doska Apple iPhone 8
Pridané: 13. decembra 2023
(naposledy upravené 13. decembra 2023)
Zakúpený v www.servisnamobil.sk
Veľmi dobrý a kvalitný produkt aj keď OEM svetelnosti neuberá
LCD Displej + Dotykové sklo Apple iPhone 13 Mini
Pridané: 11. decembra 2023
(naposledy upravené 11. decembra 2023)
Zakúpený v FixServis
- oproti originál displayu asi len ta cena
- jednoduchá montáž
- vrchný výrez je väčší ako u org displaya, takže keď budete mat pustenú wifi, neuvidíte aký je signál u operátora
- ak nemáte aktivátor na true tone tak ho nemôžte využívať
- pri slabom jase displaya je vidieť tmavý defekt kde čierna nie je čiernou
- farby nie moc kvalitne
- nakoľko je to na 13mini kde fotky sú top pri danom displayi sa stráca vizuálna kvalita pri fotení
nakoľko som display kupoval z núdze narýchlo je to dostačujúce, ale určite kvôli kvalite ho budem meniť za originál. Určite je lepšie si došetriť kde cena pri originál je cca 200e kde u tohto displaya je cca 90e. vid na kvalite spracovania. Je to na úkor ceny treba na to prihliadať :)
pomer cena a kvalita
Lcd Display je plne funkčný a spĺňa očakávané parametre.(zhodný s popisom na stránke) Rýchle doručenie. :)
- Plne funkcna a dobra nahrada.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »